Verwarming

Verwarming is een breed begrip. Een huis verwarmen kan op talloze manieren; traditioneel met een cv-ketel, een warmtepomp, met zonne-energie, of misschien wel een houtkachel die aangesloten is op uw cv-installatie en dan dient als bijverwarming.
U kunt bij ons terecht voor het vervangen van uw cv-ketel, het installeren van een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie, of het plaatsen van luchtverwarmers in uw bedrijfspand.
Wij komen bij u langs om u te adviseren vanuit onze ervaring en deskundigheid om zo tot een installatie te komen die het beste bij uw woonsituatie past. Rekening houdend met het voorhanden budget.
Wij zijn Atag Select dealer, dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Door middel van training en uitgebreide ondersteuningsvorm zijn wij opgeleid tot Atag specialist. Doordat wij als Atag dealer u cv-+ kunnen bieden, geniet u van een financieel aantrekkelijk pakket. Deze biedt extra voordeel bij de aanschaf van een Atag cv-ketel. Waaronder uitgebreide garantievoorwaarden, de mogelijkheid tot het leasen van een cv-ketel, en vakkundige installatie en service van de Atag Select dealer.
Voordelen Atag Select dealer cv-+:

  • U krijgt advies op maat.
  • Vakkundige installatie.
  • Jaarlijkse training, daardoor optimale service.
  • 5 jaar standaard garantie op onderdelen.
  • 10 tot 15 jaar extra garantie op onderdelen met een Atag Comfort garantie (uniek).

Waarom een Atag cv-ketel?
Doordat Atag gebruikt maakt van een roestvast stalen warmtewisselaar t.o.v. van een aluminium wisselaar van andere merken cv-ketels. Door dit hoogwaardige edelmetaal is uw cv-ketel onderhoudsarm, heeft een langere levensduur, en een gegarandeerd super hoog rendement.